'Ik neem je mee!'

Wie nemen jullie mee naar de badmintonclub tijdens de Nationale Sportweek?

Nationale Sportweek 400x400px 2

 

Wat is de Nationale Sportweek?
De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.
De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Enthousiaste sporters worden dan geactiveerd om iemand mee te nemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers en nieuwe leden voor je sportclub te werven.

Altijd al een keer willen badmintonnen?  
Dan is de Nationale Sportweek een mooie kans om kennis te komen maken bij Badmintonclub Venray.
Op de woensdagen 13 en 20 september kun je in sporthal De Wetteling (zaal 1) zelf ervaren wat de sport inhoudt. Iedereen mag gratis en vrijblijvend komen badmintonnen; jeugd van 18:30-20:00 uur en volwassenen van 20:00-22:30 uur. Spelmateriaal is aanwezig, maar mocht je al een eigen racket hebben, breng deze dan mee.
Sportschoenen die buiten zijn gebruikt of zwart afgevende zolen hebben zijn niet toegestaan.

Voor iedereen is er een passend badmintonspel! Voor jong en oud. Op zowel recreatief als prestatief niveau. Het uiteindeljke speelniveau wordt bepaald door een combinatie van techniek, tactiek, conditie en mentaliteit. Wie bijvoorbeeld niet snel is, kan door een betere techniek of door slim te spelen toch winnen.

Een vraag aan onze leden: wie nemen jullie mee?

Wij zien jullie antwoord graag op 13 en 20 september in de sporthal!

 

 

Laatste nieuws

Sponsoren

BC Venray op Facebook