Rabobank Clubkas Campagne

Jaarlijks stelt de Rabobank Horst Venray een deel van hun winst beschikbaar ter ondersteuning van het verenigingsleven in de regio. Dit doen ze onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne, met een bedrag van € 125.000,-

Logo clubkascampagne

 

Alle particuliere klanten van 18 jaar en ouder, die vóór 15 augustus 2017 lid zijn van Rabobank Horst Venray, krijgen eind september een stemkaart. Met een unieke code kunnen zij vervolgens online stemmen op de organisaties die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid krijgt 5 stemmen en er kunnen maximaal 2 stemmen uitgebracht worden op dezelfde club. Jouw stemmen, die van je ouders, opa en oma, buren, familie en bekenden zijn dus geld waard! Het bedrag per stem is afhankelijk van het totaal uitgebrachte stemmen.

Beslis mee en steun het verenigingsleven van de badmintonclub. Geef onze badmintonclub jouw stem van dinsdag 26 september t/m dinsdag 10 oktober op www.rabo.nl/horstvenray/rcc.

Mocht je nou zelf geen lid zijn van Rabobank Horst Venray, maar je ouders, opa/oma, buren, familie of bekenden wel? Vraag ze dan of ze op de badmintonclub willen stemmen. Zo wordt onze club financieel weer een beetje meer ondersteunt.

Alle kleine beetjes helpen en vele beetjes worden uiteindelijk een groot geheel. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting namelijk krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas.
Informeer nu dus alvast en verzamel zoveel mogelijk stemmen voor Badmintonclub Venray!

 

 

Laatste nieuws

Sponsoren

BC Venray op Facebook