Teams - speeldata - standen

Via de onderstaande rubriekjes kun je van elk van de teams de samenstelling bekijken, het wedstrijdprogramma en de als team en de als individuele speler behaalde resultaten.
.
Teamsamenstelling en wedstrijdprogramma
Klik hieronder op de naam van het team waarvan je de namen van de vastspelers en het wedstrijdprogramma wilt bekijken. Lopende het competitieseizoen kunnen er wijzigingen in het wedstrijdprogramma optreden.

Hier is steeds de meest actuele informatie over het wedstrijdprogramma te raadplegen.

Venray 1    Venray 2    Venray 3    Venray 4    Venray 5    Venray S1

.
Uitslagen gespeelde wedstrijden en de uitslagen per speler (zoals vermeld op toernooi.nl)

Klik hieronder op de naam van het team waarvan je de uitslagen van de al gespeelde wedstrijden en de stand in de poule wilt bekijken. Klik daarna achtereenvolgens op een gespeelde wedstrijd en de naam van een speler. Je kunt dan alle behaalde resultaten van die speler bekijken. Voor de streekteams Venray S1, S2 en S3 geldt dat de uitslagen van de wedstrijden via onderstaande links kunnen worden geraadpleegd op de website van BC Maasbree.

Venray 1    Venray 2    Venray 3    Venray 4    Venray 5    Venray S1

.
Uitslagen voor de John-Slevin-Trofee
De individuele resultaten van de competitiespelers die uitkomen in de Venrayse jeugdteams worden apart bijgehouden volgens de puntentelling voor de John-Slevin-Trofee. In een overzicht is per speelweek te bekijken of een speler een partij in twee of drie games heeft gewonnen en daarmee respectievelijk 3 of 2 punten scoort, of in twee of drie games heeft verloren en daarmee respectievelijk 0 of 1 punt scoort. Bekijk het overzicht in de rubriek "John Slevin Trofee".

 

 

Laatste nieuws

Sponsoren

BC Venray op Facebook

NBB