Badmintonclub Venray >>> Meer dan een slag in de lucht!

Badmintonclub Venray is op 15 maart 1975 opgericht en bestaat dus inmiddels al meer dan 45 jaar.
Het is de eerste en nog steeds de enige badmintonvereniging in de gemeente Venray die is aangesloten bij de nationale bond Badminton Nederland.
 
Het ledenbestand telt ongeveer 100 leden waarvan circa een kwart jeugd. De meeste leden komen uit de gemeente Venray. De leeftijd van de leden varieert vandaag de dag tussen de circa 8 en 78 jaar.
 
Bij ons kunnen de leden op twee speelavonden komen badmintonnen. Op maandag en op woensdag. Zowel bij de jeugd als bij de senioren speelt het grootste deel van de leden puur recreatief. Daarnaast kent de vereniging bij zowel de jeugd als de volwassenen een behoorlijke belangstelling om meer prestatief bezig te zijn. Dat gebeurd door mee te spelen in de landelijk georganiseerde Bonds- en Mannencompetitie, de Regiocompetitie Limburg en in de Jeugd Streekcompetitie.

De rubriek 'Informatie' in het bovenstaande menu dient als algemene informatiebron om wegwijs te worden gemaakt in onze club. In die rubriek worden de meest voor de hand liggende vragen behandeld. Roepen sommige stukjes vragen of suggesties op, laat het ons weten!

Kom gerust langs op één van onze speelavonden om te kijken of je het leuk zou vinden om bij ons te komen badmintonnen. Door een keer langs te komen wordt een goed beeld verkregen hoe het er bij Badmintonclub Venray aan toegaat.
 
Vanwege de Corona-dreiging zijn de RIVM-richtlijnen van toepassing. Neem daarom vooraf contact op via als je van plan bent langs te komen.

 

 

Laatste Nieuws

Sponsoren

BC Venray op Facebook